top of page

SOMATIC

 

Visst vet vi redan om att vi behöver röra på oss, att våra kroppar är byggda för aktivitet och vi mår bättre både fysiskt och psykiskt om vi hittar en bra rörelsebalans. Hos oss kan du boka workshops, event, individuell coaching, klasser och kurser i flera olika träningsformer. Allt i en personlig och exklusiv miljö, för dig som vill vistas i en avspänd oas när tempot i livet är högt. 

Våra somatickurser är för dig som har ett genuint intresse i varför vi gör det vi gör, som uppskattar feedback och personlig kontakt. Din kropp är ett tempel, vi lär dig hur du behandlar den som det.

 

Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Yin Yoga

Yin yoga är en medveten närvaro i stillheten. Där du möter allt, det bekväma och det obekväma. Positionerna är passiva och hålls i 3-5 min. Fokus ligger på bindväv, skelett, ledband, ligament och inre organ. Den inre kommunikationen, informationsflödet, cirkulationen och följsamheten i kroppen förbättras. Yin handlar också om återhämtning, balansering av energi, klarhet i sinnet och självinsikt. Det är komplementet till yang och en väg till vårt innersta. Passar både nybörjare och vana deltagare. 

Soma Move

En förening av rörelse och kroppskännedom, skapad för att lära kroppen att som helhet bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna är flödande och dynamiska med inspiration från yoga och biomekanik, med mål att balansera och stärka upp. Den som är stark blir smidig, den som är smidig blir stark. Passar den som vill öka sin flexibilitet men vill ha en lite mer icke-yogisk rörelseträning. 

Functional Movement

Uppbyggande träning för hela kroppen med hjälp av vikter, gummiband och kroppsvikt.

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens funktioner. Både styrka, stabilitet, rörlighet och balans. Du får en komplett träning för din kropp och du känner dig skönt genomtränad i alla tre rörelseplan. Passar både nybörjare och vana deltagare. 

Samtliga klasser finns på offertbegäran.

För mer information kontakta: hej@studiolocal.se

bottom of page