top of page
Sök
  • Skribentens bildCecilia Emius

Adventstid på StudioLocal


Varför inte börja första advent med en egoförmiddag? Ge dig själv en chans att både stärka upp och landa ner inför kommande julstress och vintermörker. Vi börjar morgonen med tända ljus, en värmande hälsoshot och lugn YINYOGA. Du får väcka kroppen varsamt och sätta prägeln på dagen.

Efter klassen bjuder vi på en utrensande grön smoothie och sen avslutar vi med ett mer flödande och dynamiskt träningspass, SOMA MOVE. En holistisk träningsform som både är atletisk och mjuk. Du får kombinera rytm, andning, närvaro, intensitet, glöd, djuriska toner, gymnastiska övningar och barfotaträning.

Passa på att ladda energi, hämta inspiration, landa i kroppen och känna gemenskap. Boka redan nu, vi erbjuder endast 12 platser.

Tid: 08.30 - 12.00 Pris - 590 kr Instruktörer: Cecilia Emius & Karolina Bergqvist Anmälan till hej@studiolocal.se


Karolina Bergqvist Fil. Mag i Idrottsvetenskap. 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Jobbar som Master Trainer och koreograf för Actic Group. Lång erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Grundare av KarHolistic.


Cecilia Emius Lic PT, hälsopedagog, ägare av [LOCAL] och grundare av Shapy.se Lång erfarenhet av produktutveckling och utbildning inom träning/hälsa. Har jobbat globalt som presentatör och utbildare för bl a Reebok och WorldClass. Jobbar i dagsläget som produktutvecklare för Actic Group.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page